Anti Climb Pager

Short Description:

Keterangan pager Anti keamanan sistem keamanan anggar pokok. Bolong cedhak digunakake ing pakunjaran lan fasilitas aman liyane iku sakbenere mokal kanggo menek. Bolong cedhak uga ateges pager banget angel kanggo Cut karo apa-apa nanging daya pribadi. Sistem anggar keamanan dhuwur wis bubar dikembangaké kanggo wis luwih aman saka tau. Panel dijamin dening dadi abot ngawat-ngawati bar, kang nawakake ora Panggonan kanggo pengaruh kanggo hadiah iku mati. sistem sing ...


Detail produk

Tags Product

Keterangan

pager keamanan Anti sistem keamanan anggar pokok. Bolong cedhak digunakake ing pakunjaran lan fasilitas aman liyane iku sakbenere mokal kanggo menek. Bolong cedhak uga ateges pager banget angel kanggo Cut karo apa-apa nanging daya pribadi.


Sistem anggar keamanan dhuwur wis bubar dikembangaké kanggo wis luwih aman saka tau. Panel dijamin dening dadi abot ngawat-ngawati bar, kang nawakake ora Panggonan kanggo pengaruh kanggo hadiah iku mati. Sistem uga wis ora fixings dipindhah tegesé Panel ora bisa dibusak dening bakal intruders.


Sistem uga ngompliti postingan sudhut bentuke silinder tegesé baris pager bisa mbukak mati ing sembarang amba, tegesé pager gampang kanggo nginstal ing meh kahanan apa.

model pager dhuwur saka pager  sawetara (mm) jembaré saka panel  sawetara (mm) kabel dia  sawetara (mm) bolong bukaan (mm) ukuran kirim jinis (mm)

358 pager

pager Anti-menek

800-2500 2000-3100 3.0-5.0 12.6 * 76.2 kirim kothak: 60 * 60, 80 * 80
12,5 * 75 C ngirim 60 * 80mm
25. * 75 H kirim: 44 * 100
ukuran panel populer 1800 * 2400 2100 * 2400 2400 * 2400 2475 * 3100 2200 * 2800
ukuran kirim populer 60 * 60 * 2.0 (THK) 60 * 80 * 2.0 (THK) 60 * 60 * 2.2 (THK) 60 * 60 * 2.5 (THK) 60 * 80 * 2.2 (THK)
perawatan lumahing 1. Ireng kabel gandheng banjur panas-dipped galvanized mung
2. Galvanized karo banjur bubuk ditutupi
3.Galvanized karo banjur pvc ditutupi 


supaya Min: 100PCS

istilah Pembayaran: 30% TT minangka panjer, banjur mbayar imbangan ing ngarsane salinan BL.

kemampuan sumber: 400TON / MONTH

Wektu kiriman: 30

Packages: Pallet


Drawing   
Packing & Delivery
Anti Climb Pager
Anti Climb Pager
Anti Climb Pager
Anti Climb Pager
project

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk