pager hiasan

Pondok Description:

Specification Appealing curvaceous design Reinforcing V-bends See-through panels Sleek panels without top rail and bulkiness Versatile post and flange system Brackets and hardware for all installation Min order: 100PCS Payment terms: 30%TT as prepaid, then pay the balance at sight of copy of BL. Supply ability: 400TON/MONTH Delivery time: 30 Packages: Pallet Drawing    Packing & Delivery ...


jéntré produk

Tags produk

spésifikasi

Pikaresepeun design curvaceous

Reinforcing V-bends

Tempo-liwat panels

panels sleek tanpa rail luhur sarta bulkiness

pos serbaguna sarta sistem flange

Kurung jeung hardware pikeun sakabéh instalasi


urutan mnt: 100PCS

istilah pembayaran: 30% TT sakumaha prepaid, teras mayar baki di payuneun salinan bl.

pangabisa suplai: 400TON / bulan

waktos pangiriman: 30

Bungkusan: Usuk

gambar   
Packing & Taliwang
proyek

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali